0 0
Batony owsiane z chia i siemieniem lnianym

Udostępnij w mediach społecznościowych:

lub po prostu skopiuj i udostępnij ten adres

Składniki

2 szklanki Płatki owsiane błyskawiczne
1/2 szklanki Pestki dyni
100 g Słonecznik łuskany
4 łyżki Siemię lniane
4 łyżki Nasiona Chia
100 g Daktyle
1 sztuka Banan
5 łyżek Mleko 3,2 %
1/2 szklanki Olej
1 łyżka Miód

Zapisz ten przepis

Musisz się zalogować lub zarejestrować żeby zapisać ten przepis w książce kucharskiej.

Batony owsiane z chia i siemieniem lnianym

Kuchnia:
  • Łatwy

Składniki

Opis

Udostępnij

Zbożowe batoniki domowej roboty to jedna z najzdrowszych przekąsek. Nasza czytelniczka Agnieszka Z. przesłała do nas przepis na ten pyszny deser.

(Visited 74 times, 1 visits today)

Kroki

1
Zakończ etap

Przygotowanie:

Wszystkie składniki mieszamy ze sobą aż uzyskamy wartą i klejącą masę. Następnie wykładamy na blaszką i pieczemy około 25 minut w piekarniku nagrzanym do 180 stopni.

Recenzje

Nikt jeszcze nie komentował tego przepisu, użyj poniższego formularza aby zamieścić recenzję
poprzedni
Ciasteczka kokosowo-bananowe
następny
Krem z ziemniaków
poprzedni
Ciasteczka kokosowo-bananowe
następny
Krem z ziemniaków
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here