Składniki
-
2 szklanki Płatki owsiane błyskawiczne
-
1/2 szklanki Pestki dyni
-
100 g Słonecznik łuskany
-
4 łyżki Siemię lniane
-
4 łyżki Nasiona Chia
-
100 g Daktyle
-
1 sztuka Banan
-
5 łyżek Mleko 3,2 %
-
1/2 szklanki Olej
-
1 łyżka Miód
Opis
Zbożowe batoniki domowej roboty to jedna z najzdrowszych przekąsek. Nasza czytelniczka Agnieszka Z. przesłała do nas przepis na ten pyszny deser.
(Visited 74 times, 1 visits today)
Kroki
1
Zakończ etap
|
Przygotowanie:Wszystkie składniki mieszamy ze sobą aż uzyskamy wartą i klejącą masę. Następnie wykładamy na blaszką i pieczemy około 25 minut w piekarniku nagrzanym do 180 stopni. |