0 0
Chutney z cebuli

Udostępnij w mediach społecznościowych:

lub po prostu skopiuj i udostępnij ten adres

Składniki

500 g Cebula
2 sztuki Jabłka
3 łyżki Ocet winny
1 łyżeczka Sól
1 sztuka Papryka czerowna
1/2 łyżeczki Ostra papryka mielona
1 łyżeczka Majeranek
50 g Rodzynki
Pieprz

Zapisz ten przepis

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Chutney z cebuli

Kuchnia:
  • Średni

Składniki

Opis

Udostępnij

Doskonały do mięs z rosołu. Chutney z cebuli, podawany na gorąco to idealne udekorowanie każdego mięsa. Wykorzystaj ten przepis.

(Visited 59 times, 1 visits today)

Kroki

1
Zakończ etap

Przygotowanie:

Włóż do durszlaka pokrojoną i obraną wcześniej cebulę. Posyp solą i odstaw na godzinę. Wlej do rondla ocet i trzy łyżki wody. Wsyp pokrojone drobno jabłka, rodzynki, cebule i wszystkie przyprawy. Smaż na średnim ogniu przez 15 - 20 minut. Ani jabłka, ani cebule nie powinny się rozgotować. Podawaj sos na gorąco.

Recenzje

Nikt jeszcze nie komentował tego przepisu, użyj poniższego formularza aby zamieścić recenzję
poprzedni
Krem szparagowy
następny
Cytrynowy sos majonezowy
poprzedni
Krem szparagowy
następny
Cytrynowy sos majonezowy
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here