0 0
Gołąbki z kapusty pekińskiej z pieczarkami i kaszą

Udostępnij w mediach społecznościowych:

lub po prostu skopiuj i udostępnij ten adres

Składniki

1 szt Kapusta pekińska
1/2 szklanki Kasza jaglana
8 szt Pieczarki
garść Suszone pomidory
1 szt Cebula
1 puszka Pomidory krojone
do smaku mielona papryka słodka
do smaku Czosnek mielony
do smaku Kminek
do smaku Majeranek
do smaku Oregano
garść Szczypiorek
garść Koperek
do smaku Sól
do smaku Pieprz

Zapisz ten przepis

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Gołąbki z kapusty pekińskiej z pieczarkami i kaszą

Kuchnia:
  • Średni

Składniki

Opis

Udostępnij

Pyszne gołąbki z kapusty pekińskiej z pieczarkami i kaszą w wykonaniu naszej czytelniczki Agnieszki Z. która przesłała do nas swój przepis. Koniecznie musicie wypróbować.

(Visited 177 times, 1 visits today)

Kroki

1
Zakończ etap

Przygotowanie:

Obieramy cebulę, pieczarki oczyszczamy. Siekamy drobno i podsmażamy. Dodajemy pokrojone suszone pomidory i przyprawiamy. Z kapusty pekińskiej delikatnie oddzielamy liście i na chwilę wkładamy do wrzącej wody. Na liściach układamy farsz i dokładnie zawinąć. Pomidory z puszki wymieszać z bazylią i przyprawami i polać gołąbki, ułożone na naczyniu żaroodpornym. Wstawić do piekarnika nagrzanego do 180 stopni i zapiekać przez 30 minut.

Recenzje

Nikt jeszcze nie komentował tego przepisu, użyj poniższego formularza aby zamieścić recenzję
poprzedni
Koktajl mango – banan
następny
Raffaello bez pieczenia z mleczkiem kokosowym
poprzedni
Koktajl mango – banan
następny
Raffaello bez pieczenia z mleczkiem kokosowym
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here