Składniki
-
100 ml Oliwa z oliwek
-
3 ząbki Czosnek
-
3 łyżki Cebuladrobno posiekana
-
5 łyżek Czerwona paprykadrobno posiekana
-
1 łyżeczka Cukier puder
-
3 łyżki Ocet winny
-
1/2 łyżeczki Tymianek
-
1/2 łyżeczki Bazylia
-
1/2 łyżeczki Majeranek
-
Sól
-
Pieprz
Opis
Polecamy przepis na sos włoski. Idealny do wszelkiego rodzaju sałat i innej zieleniny. Dzięki duże ilości ziół jest bardzo aromatyczny.
(Visited 102 times, 1 visits today)
Kroki
1
Zakończ etap
|
Przygotowanie:Wszystkie składniki dokładnie wymieszaj. Wstaw sos na całą noc do lodówki, by zioła rozwinęły swój aromat. Idealny do sałatek. |