Przepis nadesłany przez naszą czytelniczkę Panią Magdalenę S. Zapiekany brzuszek w marynacie miodowo-musztarowej to idealna rolada na niedzielny obiad. Polecamy.
Przepis nadesłany przez naszą czytelniczkę Panią Magdalenę S. Imprezowa przystawka Salami z pomidorami i fetą, łatwa w przygotowaniu i bardzo smaczna. Polecamy.
Cytrynowy kurczak to uroczysta i aromatyczna pieczeń. Idealona na Świąteczny obiad. Wypróbuj ten przepis i zaskocz swoich bliskich. Polecamy. Przepis...
Przepis nadesłany przez naszą czytelniczkę Małgisie H. Tikka Masala to narodowe danie Brytyjczyków, które łączy smaki i aromaty w jednym daniu. Polecamy.
Chyba trochę zabłądziliśmy – trudno określić, gdzie w chwili obecnej znajdujemy się. Jedną nogą w gorącej Hiszpanii, a to za sprawą cudownej kiełbasy chorizo i batatów. Drugą nogą zaś w...
Chrzan, nazywany również słowiańskim żeń-szeniem zajmuje zaszczytne miejsce w tradycji chrześcijańskiej jest nieodzownym elementem świątecznej Wielkanocnej święconki. Zapewnić ma nam przez cały rok zdrowie i siły witalne. Jest również naturalnym...
Dania z grilla to letnia tradycja. Grillowana pierś z indyka w migdałach to jedno z takich dań, które musisz koniecznie przygotować w sezonie grillowym.