Udostępnij Faszerowana ŁATA CIELĘCA Dania główne Polska Faszerowana łata cielęca, słodko-bakaliowa. Podawana na zimno z borówkami i chrzanem. Przystawka na uroczyste przyjęcie. Wypróbuj nasz przepis. Redaktor Przepis-y.pl 6 listopada 2018 Lubię 2 Więcej Komentarz 2 623 odsłony
Udostępnij Sos z jajek i chrzanu Sosy, dipy Polska Sos z jajek i chrzanu, przepis polecany do wędzonek i zimnych mięs. Idealny na Wielkanocny stół, ale i nie tylko. Musisz spróbować. Redaktor Przepis-y.pl 3 listopada 2018 Lubię 0 Więcej Komentarz 139 odsłony
Udostępnij Cytrynowy kurczak Dania główne Polska Cytrynowy kurczak to uroczysta i aromatyczna pieczeń. Idealona na Świąteczny obiad. Wypróbuj ten przepis i zaskocz swoich bliskich. Polecamy. Przepis... Komentarz 28 odsłony
Udostępnij Sos z Awokado Sosy, dipy Polska Polecamy przepis na sos z Awokado. Sos pasuje do każdego jadalnego liścia zieleniny lub ogórka. Wystarczy w osobnej miseczce odrobina tego... Komentarz 78 odsłony